Finaliştii de la CSS Zalău

Echipa de juniori I de la CSS Zalău s-a calificat la turneul final din cadrul Campionatului Naţional de Volei, competiţie la care vor evolua cele mai bune opt echipe din ţară

Obiectiv îndeplinit pentru echipa de volei – juniori I de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău, care a obţinut luni după-amiaza calificarea la turneul final din cadrul Campionatului Naţional, unde se vor duela cele mai bune opt echipe de juniori din România.
Voleibaliştii pregătiţi de Dorian Faur au evoluat în Seria a III-a, alături de CSS Topliţa – echipa organizatoare, LPS Bihorul Oradea şi CSS Bega Timişoara, înregistrând la final două victorii şi o înfrângere.
CSS Zalău a întâlnit formaţia organizatoare chiar în primul duel, câştigând cu 3 – 0 în faţa juniorilor de la CSS Topliţa. Primele două seturi s-au terminat cu scorul de 25 – 20, iar în actul trei, gazdele au acumulat 22 de puncte.
Al doilea joc a fost mai dificil, zălăuanii câştigând în cinci seturi duelul cu LPS Bihorul Oradea, după ce orădenii au condus cu 12 – 8 în setul decisiv.
Voleibaliştii zălăuani erau calificaţi în urma celor două victorii, iar rezultatul din ultimul meci, cel cu CSS Bega Timişoara conta doar pentru stabilirea clasamentului final. Rareş Bălean şi compania nu au mai dat dovadă de aceeaşi determinare ca în primele două partide, pierzând cu scorul de 0 – 3 meciul cu bănăţenii.
„În prima zi am jucat bine în faţa echipei gazdă, iar al doilea meci ni l-am făcut singuri greu. Am fost conduşi în decisiv, dar am revenit şi am reuşit să câştigăm. Băieţii ştiau că sunt calificaţi după primele două rezultate, iar în meciul al treilea nu au mai fost la fel de concentraţi”, a declarat antrenorul Faur Dorian.
Echipa zălăuană s-a clasat pe locul doi la finalul meciurilor, prima poziţie fiind ocupată de LPS Bihorul Oradea. Celelalte şase echipe calificate la turneul final sunt: Tomis Constanţa, CNNT Craiova, Steaua Bucureşti, CSS Buzău, CSS LAPI Dej şi CSS 2 Baia Mare.
CSS Zalău: Rareş Bălean, Paul Stoica, Dan Pop, Răzvan Sabău, Marius Chende, Claudiu Iov, Paul Şomoi, Sergiu Cozorici, Raul Pop şi Eduard Hadade. Antrenor: Dorian Faur

Leave a Comment